Wat onze opdrachtgevers zeggen:

Marcia Coppens

“Ik werk al vele jaren op plezierige wijze samen met Barry. Hij deelt onze ondernemersdrift en begrijpt waar wij mee bezig. Geen wollige uitspraken maar juist to-the-point, helder en betrouwbaar advies. Barry is een gepassioneerde advocaat die zijn vak verstaat.”

Marcia CoppensEigenaarBraincandy
Scarlett Mussche

“Een goed en zeer vakkundig advocatenkantoor met een scherp tarief. Duidelijke en goede communicatie en dossierbehandeling. Zelden advocaten gezien die zich zo vastbijten in andermans materie. Ze zijn zowel op proces en inhoud volledig op de hoogte. Hun werk is creatief, strategisch en inlevend. De cliënt staat bovenaan en dat wordt zeker gewaardeerd.”

Scarlett MusscheEigenaarMAK Groep
Erik van der Steen

“Wij van Dare IT B.V. zijn zeer tevreden over de diensten van Swart Advocaten uit Almere, het zijn betrokken advocaten die weten waar ze het over hebben. Er wordt meegedacht met de klant en geluisterd naar de vraagstukken van de klant, hier komen zij vervolgens met een passend antwoord op terug. Wij kunnen iedereen de diensten van Swart Advocaten aanbevelen.”

Erik van der SteenEigenaarDare IT
Mathijs Treffers

“Onze ervaring is dat wij snel en kundig worden geholpen door Swart Advocaten. Vooral het inleven in mij als ondernemer waardeer ik ontzettend en helpt mij met nemen van beslissingen.”

Mathijs TreffersRelatiebeheerderIFAA Accountants en Belastingadviseurs