Incassobureau of incasso advocaat?

Wanneer debiteuren weigeren te betalen, kunnen ze een gevaar vormen voor de organisatie. Swart Advocaten is onder andere gespecialiseerd in het innen van onbetaald gebleven vorderingen. Maar wat is nou het verschil tussen een incasso advocaat en een bureau? Het grote verschil zit hem in de bevoegdheid van een advocaat. Deze heeft veel meer mogelijkheden dan alleen een incassobureau.

Die bevoegdheid laten we zien door zo mogelijk al beslag te leggen, voordat de rechter een uitspraak heeft gedaan. Op die manier zorgen we ervoor dat vermogensbestanddelen worden veiliggesteld, bankrekeningen worden bevroren en we kunnen voorkomen dat onroerende zaken worden verkocht.

Incasso advocaat inschakelen voor onderneming

Een incasso advocaat inschakelen is zeer verstandig als u wilt voorkomen dat het geschil verder betrekking krijgt op de organisatie. Swart Advocaten geeft u u graag juridisch advies over de mogelijkheden voor het vorderen van de achtergebleven betaling. Mocht het voorkomen dat er geen vermogen meer te vinden is waar we beslag op kunnen leggen, dan bekijken we altijd de mogelijkheid om een bestuurder van een bv persoonlijk aan te spreken. Op die manier voorkomen we dat vermogen wordt verscholen in administratie, maar kunt u ook de persoon zelf aanspreken. Met het inschakelen van een incasso advocaat heeft u hierdoor meer kans van slagen, omdat een incassobureau meer stappen moet zetten voor hetzelfde resultaat. Door die vertraging in het proces kunt u vorderingen mislopen en zelf problemen krijgen binnen de organisatie. Het is ons doel om dat te voorkomen.

Incasso advocaat voor afhandeling debiteuren

Het uitblijven van betalingen kan niet alleen een risico voor de onderneming betekenen. Ook voor uzelf geeft het geldzorgen en extra kosten om het alsnog te vorderen. Deze kunt u tevens verhalen op de wederpartij. Heeft u te maken met achterstallige betalingen en komt u er met de debiteur niet meer uit? Neem dan direct contact op met Swart Advocaten en wij hebben de incasso advocaat van Nederland die u helpt bij het vorderen.