Arbeidsrecht

Heeft u op het werk te maken gekregen met bijvoorbeeld intimidatie of onredelijk gedrag? Dan staat u in de meeste gevallen volledig in uw recht. Afhankelijk van de situatie en de feiten kunnen we u adviseren bij het opstellen van de aanklacht en begeleiden tijdens de verdere stappen in het eventuele proces. Bij Swart Advocaten zijn we onder andere gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen we u vertegenwoordigen in de rechtszaal. Ons team staat alle dagen van de week voor u klaar om persoonlijk advies te geven en ervoor te zorgen dat het best mogelijke resultaat wordt behaald. Wij luisteren graag naar uw verhaal en oordelen eerlijk op basis van de feiten.

Arbeidsrechtspecialisten bij Swart Advocaten

Swart Advocaten bestaat uit een team van advocaten waarbij iedereen zijn eigen rechtsgebied heeft. Hierdoor kunnen we gericht een advocaat koppelen aan een specifieke situatie. Toch bent u niet beperkt tot alleen ons team. Dankzij ons grote netwerk hebben we namelijk de mogelijkheid om nog veel meer specialisten in te schakelen wanneer de situatie daarnaar vraagt. Hierdoor staat u er nooit alleen voor en heeft u altijd een expert in de arm die u persoonlijk begeleidt door het traject.

Wenst u advies over de inzet van personeel, moeten er arbeidsvoorwaarden worden opgesteld, of is er sprake van complicaties vanwege de ziekte van een werknemer? Ook dan biedt Swart Advocaten graag de uitkomst die u zoekt.

De beste advocaten in arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een breed begrip. Zowel werknemers als -gevers zijn van harte welkom bij Swart Advocaten Almere voor onder andere ontslagkwesties, andersoortige beëindiging van arbeidsovereenkomsten, arbeidsconflicten, dossierbegeleiding en ondersteuning op het gebied van reorganisaties. Swart Advocaten Almere heeft jarenlange ervaring in het oplossen van arbeidsrechtgeschillen en bieden daarin graag voor u een oplossing. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een vraag over het arbeidsrecht? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder.