mr. J.B.M. SWART

mr. J.B.M. SWART

Eigenaar / Advocaat

Over mr. J.B.M. SWART

Barry Swart studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in de richting privaatrecht (master Privaatrechtelijke rechtspraktijk). Daarnaast heeft Barry Swart aan de Universiteit van Amsterdam de master Strafrecht gevolgd. Hij behaalde alle vakken die bij die master behoren.

Barry Swart is inmiddels ruim zeven jaar advocaat en heeft ruime ervaring opgedaan in procederen en adviseren op meerdere deelgebieden van het civiele recht. Barry Swart heeft binnen het civiele recht talloze procedures gevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Het betreft hier uiteenlopende zaken, vanwaar de ervaring van Barry Swart omvangrijk is. Barry Swart is daarnaast specialist op het terrein van het sociale zekerheidsrecht en heeft talloze procedures gevoerd bij de Centrale Raad van Beroep. Zo heeft Barry Swart in het verleden onder meer een onderdeel van de maatregelenverordening van de gemeente Almere onverbindend verklaard gekregen bij de Centrale Raad van Beroep.

Door zijn jarenlang (proces)ervaring is Barry Swart in staat de beste strategie voor uw zaak reeds aan het begin van uw geschil in te schatten en daarnaast is hij in staat om door zijn advisering geschillen juist te voorkomen. Daarnaast kunt u van Barry Swart tomeloze inzet en enthousiasme verwachten wanneer hij uw belangen behartigt.

Barry Swart behartigt de belangen van zowel particulieren als bedrijven en houdt zich in zowel een advies- als procespraktijk bezig met zaken verband houdende met het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, het verzekeringsrecht en bestuursrechtelijke geschillen.