Advocaat huurrecht

De beste advocaat huurrecht

Het huurrecht gaat over de huurovereenkomst die een huurder en verhuurder samen aangaan. De wettelijke en letterlijke definitie van het begrip ‘huurovereenkomst’ wordt in het wetboek beschreven als: “Huur is de overeenkomst waarbij de ene partij, de verhuurder, zich verbindt aan de andere partij, de huurder, een zaak of een gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken en de huurder zich verbindt tot een tegenprestatie”. Heeft u hulp of advies nodig binnen het huurrecht, dan kunt u onze advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht inschakelen.

Advocaat huurrecht voor verhuurder

Als u een pand verhuurt, bestaat de mogelijkheid dat iemand weigert te betalen: een wanbetaler. In het huurcontract staan de afspraken die gemaakt zijn rondom de betaling van de huur. Voldoet een huurder niet aan deze afspraken, dan heeft u als verhuurder alsnog het recht om het verschuldigde bedrag te verhalen op de huurder. U kunt zelf aanmaningen versturen, maar de mogelijkheid bestaat dat ook deze het probleem niet oplossen. Bij Swart Advocaten hebben we de beste advocaat huurrecht die u kan helpen en adviseren bij dit probleem.

Advocaat huurrecht voor huurder

Als huurder kan het ook voorkomen dat u een advocaat gespecialiseerd in huurrecht wilt inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer het pand dat u huurt mankementen vertoont en de huurder weigert dit te verhelpen. U heeft in dit geval het recht om voor uzelf op te komen. U kunt de verhuurder een waarschuwingsbrief sturen. Wordt het probleem hiermee niet opgelost, dan kunt u onze advocaat huurrecht inschakelen.

Kies een advocaat gespecialiseerd in huurrecht

Swart Advocaten in Almere heeft een advocaat gespecialiseerd in huurrecht in huis. Wilt u de beste advocaat huurrecht, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Bel naar 036-7601848 of mail naar info@swartlaw.nl.