Advocaat Almere

Swartlaw advocatenkantoor Almere voor professionele begeleiding

Een betrouwbaar advocatenkantoor in Almere, waar u profiteert van een persoonlijke benadering in een professionele sfeer; dát is Swart Advocaten. Ons kantoor is gevestigd in Almere centrum en wij zijn elke dag bereikbaar voor vragen, advies of het maken van afspraken. Met een breed spectrum aan rechtsgebieden maken wij ons al jaar en dag hard voor talloze cases, waarbij het oog ligt op een vruchtbare samenwerking tussen uzelf en onze specialisten.

“Persoonlijk, daadkrachtig en resultaatgericht. Dat doen we samen!”

De expertises van onze advocaten in Almere

Ons advocatenkantoor in Almere specialiseert zich in diverse takken van het recht. Welk probleem u ook heeft, u staat altijd centraal. Een persoonlijke benadering is voor ons een must, geen pré. Wij zorgen ervoor dat u de juiste advocaat toegewezen krijgt voor uw conflict. Zo kunt u terecht voor advies over:

 • Arbeidsrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht
 • Huurrecht
 • Incassorecht
 • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
 • Goederen- en vastgoedrecht
 • Bestuurdersaansprakelijkheid

Persoonlijk advies van bevlogen advocaten

U hoopt natuurlijk dat het nooit nodig is, maar het kan voorkomen dat u ongevraagd in een situatie terechtkomt waarbij u een advocaat in Almere nodig heeft. In dat geval is het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij uw advocaat en dat u een goed gevoel heeft bij onze vertegenwoordiging. Om die reden is het voor ons team belangrijk dat we niet alleen zakelijk gezien een goede relatie opbouwen, maar dat we u op een persoonlijke manier helpen.

Geen koude houding, maar iemand die u begeleidt, aan u uitlegt wat de stand van de zaken is en wat de beste vervolgstap zou zijn. Alleen wanneer u begrijpt wat de situatie inhoudt, kunnen wij u meenemen in de beslissingen. Samen komen we tenslotte altijd het verst.

Goede connecties met sociale instanties

Soms komen we erachter dat uw zaak ook niet-juridische problemen bevat. In dat geval is het zaak om zo snel mogelijk te schakelen met de instantie die hier de beste kijk op heeft. Deze expertise kan u in dat specifieke geval beter verder helpen dan wijzelf. Ons advocatenkantoor in Almere heeft goede connecties met diverse sociale instanties die u goed en accuraat kunnen ondersteunen.

Swart advocaten kijkt met open blik naar de huidige complexe maatschappij

Gaandeweg het leven krijgt iedereen te maken met tal van instanties, wetten, contracten en personen. Wanneer afspraken niet lopen zoals gepland of wanneer er een meningsverschil ontstaat in bijvoorbeeld de bedrijfssferen, kan dit leiden tot conflicten. Onze advocaten in Almere staan u bij in ieder geschil of conflict, maar geven ook passend advies alvorens contracten worden opgesteld en getekend.

De huidige maatschappij is zeer veranderlijk en daar mag goede juridische kennis niet bij ontbreken. Onze advocaten zijn de aangewezen personen om u bij te staan. Om welke reden u ons ook nodig heeft, wij verlenen zonder meer de beste rechtshulp in de omgeving.

Het oplossingsgerichte advocatenkantoor in Almere

Denken in mogelijkheden, denken in kansen en denken in oplossingen; dat mag u zeker van ons verwachten. Ons team staat bekend om hun efficiënte, kansrijke en oplossingsgerichte aanpak. We zijn doortastend en gedreven. Doet zich een vervelend gesprek voor met de wederpartij? Dan weten wij altijd met flair onze uitweg te vinden. Maakt u zich dus geen zorgen over knelpunten, want deze pakken onze advocaten met beide handen aan.

Juist wanneer het om financiële geschillen of contractgeschillen zijn er vaak grote gevolgen verbonden aan de uitkomst. Het is dan wel zo fijn om te weten dat u met iemand schakelt die écht luistert. Aldus; onze advocaten in Almere die verbonden zijn aan Swart Advocaten.

Een rechtszaak is niet altijd noodzakelijk

Bevindt u zich in een uitzichtloos arbeidsgeschil of heeft u problemen met het opstellen of beoordelen van overeenkomsten? In dat geval kunt u ook gewoon terecht bij ons advocatenkantoor in Almere. Juridische kennis is vaak wel geboden en daar kunnen wij u uitstekend bij ondersteunen. Hierdoor stelt u bijvoorbeeld zonder problemen en risico’s een overzichtelijk, helder en transparant arbeidscontract op met kennis van wet- en regelgeving.

Zo weet u zeker dat documenten naar behoren worden opgesteld. Door dit te doen versterkt u uw onderhandelingspositie en zorgt u ervoor dat een rechtszaak kan worden vermeden.

De beste advocaten

Swart Advocaten Almere heeft een team dat bestaat uit de beste advocaten met ieder een eigen specialisme. Met hoge betrokkenheid wordt iedere zaak even zorgvuldig aangepakt en besteden we al onze aandacht aan uw situatie. Wij begrijpen dat het soms wat veel kan zijn, zeker wanneer u niet bekend bent met de wereld van het recht. Juist daarom hanteren wij een laagdrempelige cultuur met persoonlijke benadering. Helder, transparant en daadkrachtig.

Rechtsbijstand

Twijfelt u over het inschakelen van een advocatenkantoor in Almere vanwege te weinig financiële middelen? Laat dit dan niet in uw weg staan. Het kan namelijk voorkomen dat u in aanmerking komt voor een gefinancierde rechtsbijstand. In dat geval betaalt de Raad voor Rechtsbijstand uw juridische kosten en dient u enkel een eigen bijdrage aan de advocaat te voldoen. De hoogte van de eigen bijdrage hangt onder meer af van uw (gezamenlijke) inkomen.

Het kan voorkomen dat u geen recht meer heeft op een gefinancierde rechtsbijstand. U kunt denken aan situatie waarin u een grote som geld ontvangt van de wederpartij. In zo een geval wordt de verleende toevoeging ingetrokken en dient u voor alle gemaakte advocaatkosten te betalen aan uw advocaat. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat maakt samenwerken met onze advocaten in Almere zo prettig?

 • Jarenlang ervaring in een breed scala aan rechtsgebieden
 • Toegewijde advocaten die problemen omzetten in oplossingen
 • Persoonlijke, informele en professionele begeleiding van specialisten
 • Redelijke uurtarieven voor iedereen

Neem contact op met ons advocatenkantoor in Almere

Bent u in een situatie terechtgekomen waarbij u een advocatenkantoor in Almere nodig heeft? Swart Advocaten Almere biedt u graag rechtshulp in Almere met persoonlijk advies van een advocaat. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden met betrekking tot een pro deo-advocaat.

Wilt u vast meer weten over onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 036-760 18 48 of door een bericht naar info@swartlaw.nl te sturen.

FAQ: